غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

الازهر مصر از توافق حماس و فتح برای مقابله با طرح اشغال حمایت کرد

الازهر مصر ضمن استقبال از توافق جنبش‌های حماس و فتح فلسطین ابراز امیدواری کرد که این توافق، نقطه آغاز تازه‌ای برای باز پس‌گیری حقوق از دست رفته فلسطین و اراضی اشغالی آن باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  مؤسسه الازهر مصر از توافق بین جنبش‌های حماس و فتح فلسطین برای مقابله با رژیم صهیونیستی استقبال کرد.

 

روزنامه الاهرام مصر به نقل از الازهر گزارش داد که این اقدام حماس و فتح، اقدام مبارکی است و باید منافع عالی ملی را بر منافع فردی ترجیح داد.

 

الازهر با تأکید بر لزوم کنار گذاشتن اختلافات ناچیز بین فتح و حماس، ابراز امیدواری کرد که این توافق، مسیری به سوی آشتی ملی فراگیری باشد که همه گروههای فلسطینی را گرد هم جمع کند.

 

الازهر همچنین تأکید کرد که این توافق، نقطه آغاز تازه‌ای برای باز پس‌گیری حقوق از دست رفته فلسطین و اراضی اشغالی آن خواهد بود.

 

این مؤسسه مذهبی مصر ضمن اعلام حمایت قاطع از این توافق خاطر نشان کرد، این مسئله در راستای منافع آرمان فلسطین خواهد بود و به همین دلیل باید جامعه عربی و اسلامی در همه زمینه‌ها از آن حمایت کنند.

 

الازهر در ادامه ابراز امیدواری کرد که این توافق، نخستین گام برای همبستگی و اتحاد ملت فلسطین در مقابله با مطامع رژیم اشغالگر باشد و اینکه چنین توافقی، به سیاستهای عملی بدل شود.

 

این نهاد مصری تأکید کرد که هدف از سیاستهای مذکور باید رد و در هم شکستن سیاستهای تحمیلی رژیم صهیونیستی باشد و با هر گونه طرح آتی برای شهرک‌سازی صهیونیستها مقابله کند.

 

الازهر در پایان خاطر نشان کرد، کشورهای اسلامی باید به گونه‌ای از تصمیم گروههای فلسطینی حمایت کنند که توطئه‌ها علیه این کشور از بین برود.

 

رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین تجاوز خود قصد دارد حدود 30% از اراضی کرانه باختری را به سایر اراضی اشغالی فلسطین الحاق کند./ فارس

ارسال نظر